Saturday, September 27, 2008

My 1st Award

1st Award
A bit busy recently, then when i log in into my blog.. WOW shocked i got my 1st award from my fren, Lina. This ger is new in blogging world, but her post very nice and total of her post can be considered a lot. She also own 3 blogs, pro rite?

I havent noe will give this award again 2 who, cause i will be very busy in this 2 weeks and i cant on9 for bloggin. Thank you all for visitin my blog and sorry i cant visit u back in this 2 weeks startin this Saturday.

After my things done sure i'll visit u back =)

Monday, September 08, 2008

Tape Bag

Tape BagNoe Tape? Not tape that can be made for cookies. That 1 different, that tape is called fermented cassava.

This tape I mean is tape recorder. How if tape recorder mixed with a bag? Will cost u a lot of money & must be very heavy if u bring it :P See that picture.. Funny leh, looks like a tape recorder but this 1 fake. It can't be used for recording or playing music :P This 1 just a bag with pattern like that. But from far can bully people leh. I noe this bag from here

Saturday, September 06, 2008

Feedjit siao?

Feedjit lame
Anyone use feedjit? Tools tat can help u 2 monitoring ur blog traffic.

How come in feedjit, my location displayed in Jakarta, Jakarta Raya??

I'm not there lo, but in feedjit displayed like tat. Maybe cos i'm using wireless, i buy this modem+sim card in Jakarta de long time ago :P den feedjit think i'm still there.

But last time different de, feedjit displayed my IP "Indonesia" only but now Jakarta, Jakarta Raya.. it's very LAME :P

Thursday, September 04, 2008

Syarat-Syarat Untuk Menjadi Tukang Sampah

Tukang Sampah
Bingung mau post apa, tunggu update HighStreet 5 lagi masih lama tentunya lama banget gak update-update. Ya udah topik ke 2 aja deh yaitu "lame"

Bukan maksud untuk merendahkan pekerjaan ini, karena tukang sampah itu pekerjaan yang sangat dibutuhkan lho. Tapi sepertinya di Indonesia tukang sampah masih dipandang rendah. Bayangkan jika tidak ada mereka, kita semua akan hidup di lingkungan yang kumuh dan kotor.

Langsung ke topik deh, berikut ini adalah syarat-syarat untuk menjadi tukang sampah di Indonesia :

1. Pria/Wanita
2. Pendidikan diutamakan telah menempuh SD, (SMP diutamakan, SMA dipioritaskan) hal ini untuk menghindari hal2 penipuan yang tidak kita inginkan. S1, yang frustasi gak dapat kerja, disarankan untuk tidak melakukannya, karena hanya akan dianggap sampah masyarakat.
3. Berpenampilan menarik, tinggi minimal 150cm, berat badan ideal, tidak ditato, tindik, atau mencat rambut, supaya beda sama preman.
4. Mempunyai pengalaman kerja minimal 5 bulan. Untuk mempermudah proses adaptasi.
5. Membawa ijazah asli (kalau ada), dan foto pas 4x6 (fotonya sendiri2).
6. Mengikuti tes wawancara yang dilakukan oleh pemulung senior.
7. Bersedia ditempatkan dimanapun.
8. Nilai tes toefl tidak harus 500
9. Muka tembok/ tidak malu, siapa tau bertemu orang yang dikenal saat bekerja
10. Tes langsung dilakukan di TPA setempat dengan membawa peralatan ganco & karung (jika punya bawalah yang besar siapa tau ada yang buang motor kan lumayan bisa dimasukin ke karung)

P.S. Bila perlu bawalah gerobak demi kenyamanan sampah yang telah di pungut

Hasil pertanyaan saya di sini

Monday, September 01, 2008

Indonesia President "siao" while Deliver a Speech

September already, what should i post in 1st day of September? HighStreet 5 song again? :P
K den i'll post this anyway . Lame thing again i found recently is this. While deliver a speech, suddenly president a bit mad cos someone is sleeping. WOW!! sleeping at this condition? so pro! Even President talk seems not interested already to those regent, how about citizen voice??